Προϊόντα

image-290529-n_proionta_1.png

On-line Επαγγελματικός Κατάλογος xo.gr

Το xo.gr είναι το μακροβιότερο on-line business directory στη χώρα μας, παρέχοντας πληροφορίες για πάνω από 1.000 επαγγελματικές κατηγορίες - δραστηριότητες. Στο xo.gr, οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες και για πολλά ακόμη, όπως:

Επίσης, οι επισκέπτες του xo.gr μπορούν on-line να:

  • κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια
  • κλείσουν ραντεβού σε γιατρό, κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής
  • κλείσουν τραπέζι σε εστιατόριο
  • παραγγείλουν delivery

Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες του xo.gr, ανανεώνονται και βελτιστοποιούνται διαρκώς, σκοπεύοντας στη διατήρηση της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών του Χρυσού Οδηγού.

Το μεγαλύτερο μέρος του website είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να λειτουργεί τόσο μέσω μεγάλων (π.χ. desktop PCs) όσο και μικρών αναλύσεων οθόνης (π.χ. tablet, mobile συσκευές). Εκτός απ' τη responsive έκδοση, οι υπηρεσίες του xo.gr διατίθενται και μέσω συγκεκριμένων native λειτουργικών συστημάτων. Όλες αυτές τις εφαρμογές μπορείτε να τις δείτε στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα του xo.gr: Mobile Χρυσός Οδηγός.

image-290530-n_proionta_2.png

11811

Το 11811, αποτελεί την τηλεφωνική υπηρεσία του Χρυσού Οδηγού, που παρέχει πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου (directory assistance) για όλη την Ελλάδαγια όλη την Ελλάδα, απαντώντας άμεσα σε κάθε ανάγκη. Οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού κέντρου του 11811 είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προσφέροντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους καλούντες, οι οποίοι με ένα μόνο τηλεφώνημα μπορούν να κάνουν απεριόριστο αριθμό ερωτήσεων.

image-294149-n_proionta_33.png

Έντυπος Κατάλογος

Ο έντυπος κατάλογος ξεκίνησε την έκδοσή του το 1971, και στη διάρκεια των χρόνων, δημιουργήθηκαν πολλές και διαφορετικές θεματικές εκδόσεις του (εκτός της βασικής έκδοσης), όπως: ο Αγγλόφωνος Επαγγελματικός Οδηγός, ο Θαλάσσιος Χρυσός Οδηγός, ο Χρυσό Συν-οδηγός για τους οδηγούς αυτοκινήτων κ.α.

Πλέον ο έντυπος κατάλογος εκδίδεται μόνο στη Ρόδο.